• Непрекъсваемо захранване UPS SINUS PRO 500E 12 / 230V

    Непрекъсваемо захранване UPS SINUS PRO 500E 12 / 230V

    270 лв.

    UPS Чиста синусоида 500E
    - за стенен монтаж / с изводи за външна батерия /

    UPS захранващ инвертор sinusUPS е устройство за непрекъсваемо захранване, напр.Парно,Камини,Компютри,Сървъри и др. В случай на загуба на мрежово напрежение 230VAC или фотоволтаично слънчево напрежение, устройството преминава в режим на батерията (режим на батерията), което ви позволява да продължите непрекъсната работа на системата и предотвратявате безвъзвратна загуба на данни.

    В едно устройство са включени функции като DC / AC чист синусоиден инвертор (чиста синусоида), превключвател за аварийно спиране UPS, стабилизатор на напрежение AVR, зарядно устройство за батерии (зарядно устройство) и други елементи, необходими за правилната работа със слънчеви панели и фотоволтаици. Цветният дисплей ви позволява да наблюдавате най-важните параметри на системата. Характеристиката, която отличава инверторите с чиста синусоида на класическите прости преобразуватели AC / DC, е генерирането на изходно AC напрежение в хода на чисто синусоидално, идентично с това в мрежата. Простите, евтини захранвания произвеждат напрежение с квадратна вълна, понякога погрешно наричано "модифицирана синусоида" и могат да причинят неизправност на чувствителните съвременни компютри или сървъри с активна PFC (Power Factor Correction).

    Номинална мощност (непрекъсната) 300 W
    Мощност на претоварване (моментална) 500 VA
    Напрежение на батерията 12 V
    Изправител (заряден ток) 10 A
    Слънчев контролер Няма
    Автоматичен регулатор на напрежението - AVR 140 - 275 VAC
    Ток на празен ход (без товар) 0,3 A ≤ Ток на празен ход ≤ 1,5 A
    Допустим диапазон на захранващото напрежение Преминаването към захранване на батерията се случва, когато мрежовото напрежение е по-ниско от 160 V (+ - 5 V) или по-високо от 260 V (+ - 5 V)
    Честотата на захранващото напрежение е 45 Hz ~ 65 Hz
    Честота на 50 Hz изходно напрежение на UPS (+ - 0,5 Hz)
    Диапазон на изходното напрежение AVR регулатор на напрежение на мрежата: 204 - 240 V, непрекъсваемо захранване UPS - батерия: 230 V (+ - 3%)
    Защита от претоварване (захранване с батерия) В случай на претоварване от 110% - 130%, захранването се изключва след 30 секунди. Ако претоварването е по-високо от 130%, захранването се изключва незабавно.
    Защита от претоварване (мрежа) Устройството предупреждава за претоварване, докато предпазителите се изключат.
    Допустима влажност 10% RH ~ 90% RH
    Допустима работна температура 0 ~ 40 ° C
    Размери 260 mm x 150 mm x 280 mm
    Тегло 6 кг

    Цена 278.00 лв с ДДС.

    Гаранция - 24 м.

     

   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ